Skip to main content

Kutsu Miehet ja tasa-arvopolitiikka -seminaariin

MIEHET JA TASA-ARVOPOLITIIKKA -seminaari
Keskiviikkona 10.11.2010, klo 8.30-16.00, Säätytalo (Snellmaninkatu 9-11, Helsinki)

Isyys, terveys, koulupudokkaat, lyhyempi elinikä... Mitkä ovat miehiin ja poikiin liittyviä tasa-arvokysymyksiä tämän päivän Suomessa? Onko tasa-arvopolitiikka ajan tasalla?

Miehet ja tasa-arvopolitiikka –seminaarissa pohditaan tasa-arvokeskustelua, -työtä ja -politiikkaa miesten ja poikien näkökulmista. Seminaarissa pohditaan ajankohtaisia tasa-arvokysymyksiä ja katsotaan tulevaan. Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin esittelee tänä syksynä eduskunnalle annettavaa tasa-arvoselontekoa. Miessakkien valtuuston puheenjohtaja Pekka Sauri pohtii, miksi miehet kokevat tulleensa rajatuksi tasa-arvokeskustelun ulkopuolelle, kun taas naiset katsovat, ettei asia kiinnosta miehiä. Seminaariin sisältyy potpuri, jossa kuullaan viisi tiivistä puheenvuoroa pojista, miehistä ja tasa-arvosta.

Seminaari toteutetaan yhteistyössä miesjärjestöjen ja tasa-arvoviranomaisten kanssa. Seminaari on maksuton mutta ilmoittautuminen on välttämätön Säätytalon turvamääräysten johdosta. Sitovat ilmoittautumiset pyydetään tekemään 1.11.2010 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja antaa Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan Miesjaoston sihteeri Arto Jokinen. Ks. Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan kotisivut, kohdan Ajankohtaista alla. Sivuilta löytyy ohjelma sekä puhujien ja järjestäjien esittely sekä linkkejä puhujien kirjoituksiin ja haastatteluihin

Yhteistyössä:
Ensi- ja turvakotien liitto ry (Miesten keskus)
Miessakit ry
Miesten tasa-arvo ry
Profeministimiehet ry
Suomen Miestutkimuksen Seura ry
Tasa-arvoasiain neuvottelukunta
Sosiaali- ja terveysministeriö
Vasemmistoliiton miespoliittinen työryhmä
Vihreä Miesliike ry
Väestöliitto ry (Miehen Aika)

TERVETULOA!