Skip to main content

Vieraskirja

Tämä on vieraskirjamme, johon voit halutessasi jättää meille viestin. Vieraskirja on moderoitu joten viestisi ei näy ennen kuin ylläpitäjä on sen hyväksynyt.

En ole aiemmin kuullut

En ole aiemmin kuullut Profeministimiehistä, mutta yhdistys ja sen toiminta vaikuttaa mielenkiintoiseslta. Ymmärsin sivun tiedoista, että kyseessä on rekisteröity yhdistys. En kuitenkaan löytänyt mistään yhdistyksen toimijoiden, esimekriksi puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten nimi. Onko toimijoiden tiedot jätetty tarkoituksella pois? Vain enkö vain löytänyt niitä? Ainakin minua kiinnostaisi tietää keitä yhdistyksen aktiiviset toimijat ovat

Missionne?

"Tavoitteenamme ja tarkoituksenamme on tukea feminismiä, toimia feminististen pyrkimysten hyväksi ja antaa miehille ajattelemisen aihetta."

Mitä tarkoitatte "antaa miehille ajattelemisen aihetta"? Millä tavalla teidän profeminisminne antaa minulle miehenä ajattelemisen aihetta, voisitteko kiteyttää yleisesti miten? Ja näettekö että feminismi tai tasa-arvo antaa naisille vastaavasti "ajattelemisen aihetta", vai eri tavalla? Jos ei vastaavasti niin miksi ei ja jos eri tavalla niin miten eri tavalla?

Kiitos etukäteen.

Jos et ole vielä löytänyt

Jos et ole vielä löytänyt ajattelemisen aihetta sivuiltamme olet joko profeministi tai et ole perehtynyt sisältöön.

white ribbon

"White ribbon"-kampanjasta: tuomitsemalla erikseen sen väkivallan mitä mies kohdistaa naiseen, tulee samalla ilmoittaneeksi että EI tuomitse miehen toiseen mieheen kohdistamaa väkivaltaa samoin kuin naisen mieheen tai naisen naiseen kohdistamaa väkivaltaa. Olisiko siinä jotakin kovin vaikeaa että pyrittäisiin _kaikki_ elämään sovussa _kaikkien_ kanssa nostamatta mitään ryhmää ylemmäksi ja enemmän arvolliseksi nauttimaan fyysisestä koskemattomuudesta?

Tämä on paitsi

Tämä on paitsi argumentaatiovirhe myös ristiriidassa sen kanssa mitä WRC sivuillaan eksplisiittisesti sanotaan. Eli: "Väkivallan yhden ilmenemismuodon vastustaminen ei kuitenkaan sulje pois muiden muotojen vastustamista, vaan täydentää sitä".

Miesten naisiin kohdistama väkivalta on erittäin iso yhteiskunnallinen ongelma ja WRC on päättänyt keskittyä siihen. Se ei tarkoita, että WRC ei tiedostaisi muita väkivallan muotoja.

Ja miksi se, että vastustaa yhtä väkivallan ilmenemismuotoa velvoittaa muuhun toimintaan? Pitäisikö esimerkiksi UNICEF:in pyrkiä parantamaan paitsi lasten asemaa myös käyttää voimavarojaan vanhuksien aseman parantamiseen?

Sinänsä sangen coolit t-paidat

T-paitoja on saatavilla vain kokoa M, L ja XL. Tarkoittaako tämä, että mies on aina vähintään koko Medium? Onko tämä nyt tulkittava niin, että mies ei voi olla pieni?

Ei tietenkään tarkoita.

Ei tietenkään tarkoita. Kyseisiä t-paitojahan on ollut myynnissä pitkät ajat ja paitakokojen tämänhetkinen saatavuus ei kerro mistään muusta kuin nykyisestä varastotilanteesta. Smallia ei valitettavasti enää ole.

Lisäys: nyt loppuivat myös mediumit.

Joo

Toivottavasti sarkasmi ei jäänyt palomuuriin.